Apa yang Anda Cari ?

Wednesday, 5 November 2014

PENAWAR SAKIT LUTUT YANG MEMBUATKAN IBU DAN AYAH ANDA BERSYUKUR BERKALI-KALI

Pernah tak mak atau ayah anda mengadu sakit lutut? Ataupun anda sendiri rasa sakit lutut masa tekan clutch kereta? Pastinya masa sakit tu anda terpikir apakah ubat yang boleh hilangkan sakit lutut dengan serta merta.


Sakit lutut adalah satu penyakit serius yang boleh mengakibatkan kecacatan pada badan sekiranya tidak dirawat dengan segera. Masalah sendi ni biasa terjadi pada orang-orang yang dah berusia. Ada fakta yang menyatakan kalau berat badan bertambah, sakit pada lutut juga akan bertambah disebabkan oleh tekanan. 


Biasalah orang tua memang ada sakit-sakit lutut dan sakit-sakit sendi. Sakit lutut dikalangan orang tua ni lebih kritikal. Banyak pergerakan yang melibatkan rasa kesakitan pada lutut. Turun naik tangga, pergerakan dalam solat pun terbatas, bangun duduk dari kerusi pun rasa sakit. Cara pantas nak hilangkan sakit lutut ni adalah dengan makan ubat tahan sakit TETAPI.... ubat tahan sakit la yang menyebabkan sakit lutut yang sedikit tadi akan berterusan dan menjadi kronik.


Bila dah dengar mak ayah tu sakit lutut, jangan tunggu lama. Dapatkan penawar untuk sakit sendi mereka. 

"Mak/Ayah, ni dia untuk kesihatan lutut yang selalu sakit tu."

Haaaaa....Pasti mak ayah anda rasa lega dan bersyukur sangat-sangat bila dapat Advance Joint Health Tablet (AJHT) dari anda. Lepas mereka makan AJHT ni, mereka akan rasa sakit sendi dan sakit lutut makin berkurangan. Sembahyang pun boleh rukuk dan sujud tanpa rasa sakit. Nak berjalan ke kebun pun tak ada sakit-sakit.


Masa bagi tu korang cerita la sikit tentang AJHT ni kat mak ayah korang supaya dia yakin dengan produk ni. Bukan apa, ada sesetengah orang tua ni suka sangat makan ubat hospital, dan ubat tahan sakit. Sebabnya diorang tak tahu keburukan ubat tahan sakit. Kalau diorang tahu diorang pun tak nak makan ubat tahan sakit tu.


Apa yang korang nak cerita tentang Advance Joint health Tablet ni kat mak ayah?


Pertamanya mestilah bagitahu bahan-bahan yang terdapat dalam AJHT  supaya mereka rasa selamat nak makan. 


  • Ekstrak Boswellia - meningkatkan keselesaan pada tulang sendi & memelihara kesihatan sendi daripada serangan bahan kimia yang menjadi punca ketidakselesaan pada tulang lutut
  • Ekstrak jagung – Sumber glukosamin yang pekat yang membantu membina bendalir sinovial untuk memberikan keselesaan kepada pergerakan sendi.
  • Vitamin C, Zink, kuprum dan manganes - membina kolagen penyambung bagi tulang rawan.

Lepas tu cerita la apa kelebihan dan manfaat bila dia makan AJHT Shaklee:



  • Menggalakkan pergerakan
  • Meningkatkan fungsi sendi
  • Meningkatkan fleksibiliti
  • Menyokong kesihatan sendi untuk jangka masa panjang





Istimewanya AJHT Shaklee ni pula:

Hasil ujian klinikal yang telah dijalankan mendapati AJHT mampu meningkatkan keselesaan sendi dalam masa 5 hari – dimana hampir 28% lebih pantas dari sejenis yang didakwa oleh satu jenama terkemuka terkenal



Meh tengok apa kata pengguna AJHT..

ubat sakit lututubat sakit lutut


Sila klik gambar untuk lebih jelas



Adakah anda sanggup tengok mak ayah berterusan sakit lutut dan sukar untuk bergerak?
Sekiranya anda sanggup jangan beli AJHT..

Tetapi sekiranya anda seorang ANAK YANG SOLEH dan tidak sanggup melihat penderitaan mak ayah, sila la order AJHT sekarang...

Macam mana nak order?
Tapi je "AJHT" ke 0173725667



* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN
DENGAN MENDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN
MODAL SERENDAH RM75 
PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSLUSIF KAMI"



HUBUNGI SAYA
FB : Ummi Hanifah Abd Halim 
Phone : 017-3725667 (sms/whatsapp) 
Email : tollgategirl@yahoo.com