Apa yang Anda Cari ?

CARA TAMBAH PENDAPATAN

Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee

Nak jadi ahli shaklee sangat senang, murah, mudah dan sangat best. Ada 2 cara.


CARA 1


Dengan membayar yuran keahlian sebanyak RM65 untuk seumur hidup. Tambah kos postage untuk semenanjung RM10 dan untuk sabah dan sarawak RM20. nanti. anda akan menerima starter kit/beg shaklee direct dihantar dari HQ Shaklee di Subang tu ke rumah anda. Dengan mendaftar sebagai ahli, anda sudah pun bergelar pengedar sah shaklee di samping boleh beli semua produk shaklee pada harga ahli. Jimat berganda-ganda. Jadi ahli untuk makan sendiri pun boleh.


CARA 2


Untuk keahlian percuma pula. Setiap pembelian barang shaklee minimum RM680 dan ke atas iaitu 200 points, anda secara automatik dapat menjadi ahli shaklee untuk seumur hidup. Yang lagi best, bukan sahaja dapat jimat yuran keahlian yang berharga RM75 tu anda juga akan dapat cek duit pada 15hb bulan berikutnya. Kalau kira-kira, sudah jimat RM100+ dah.

Selain itu, anda berpeluang untuk dapat 3 bonus utama shaklee iaitu car bonus, cash bonus and convention bonus. Kalau cash bonus tu, anda akan dapat bonus bulanan yang akan masuk direct ke dalam akaun bank anda. Untuk car bonus, shaklee akan bagi duit untuk anda beli kereta pilihan anda. Shaklee tak bagi kereta sebiji ye...Untuk convention bonus, shaklee akan taja 100% umrah/percutian 5 bintang anda.
KENAPA KENA JADI AHLI SHAKLEE?Kebiasaannya, mereka menjadi ahli shaklee adalah untuk membolehkan mereka membeli sebarang produk shaklee pada harga ahli iaitu up to 33% less dari harga retail price. Dan ada juga yang ingin membuat side income dengan shaklee. Kebanyakkan dari mereka mula menyedari prospek bisnes shaklee selepas menggunakan produk shaklee dan merasai kesan yang sangat menakjubkan selepas mengambilnya. Sebabnya perbezaan sangat ketara dirasai jika dibandingkan sebelum menggunakan shaklee dan selepas menggunakan shaklee.BAGAIMANA MASA DEPAN DALAM BISNES SHAKLEE?


Inginkan side income 3-4 angka sebulan hanya dengan bisnes online Shaklee?
Hubungi Ummi untuk :-
FREE CONSULTATION
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!


---------------------------------------------------------------------------------------------------

"INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN?
BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..
MODAL SERENDAH RM75
PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSLUSIF KAMI"HUBUNGI SAYA
Email: tollgategirl@yahoo.com
H/P no: 017 3725667
FB: Ummi Hanifah Abd Halim
Instagram: mamaummi


No comments:

Post a Comment