Apa yang Anda Cari ?

Tuesday, 30 September 2014

HERB-LAX SHAKLEE UNTUK KESIHATAN USUS ANDA

PENCERNAAN SIHAT DENGAN HERB-LAX

Setiap sel, tisu dan organ didalam tubuh anda amat bergantung kepada sistem penghadaman yang sihat dan penyerapan zat untuk kesihatan. 


Sekiranya;
Anda seorang yang menjaga kesihatan,
Anda nak singkirkan toksin dari badan,
Anda yang jenis sukar buang air besar erti kata lain SEMBELIT, atau 
Anda ingin menurunkan berat badan atau mengempiskan perut,


Saya cadangkan Herb-lax Shaklee..

Apa sebenarnya Herb-lax ni..nama lain yg mudah untuk kita fahami adalah "Julap"..tapi Herblax bukan sebarang julap..jom kita kenali Herblax..

Perbezaan Shaklee HerblaxRamuan asas produk ini terdiri dari kombinasi sains perubatan tradisi dan teknologi barat.

Ia mengandungi 9 herba semulajadi : alfalfa leaves, senna leaves, anise seed, blue malva flower, buckhorn bark, licorice root, rhubarb root, fennel seed dan culver's root.


Sifatnya yang menggalakkan tindakan pembersihan yang lembut terbukti kesesuaiannya secara klinikal untuk digunakan oleh tubuh kita untuk jangka masa panjang.
Manfaat Utama Herb-Lax:  • Pembersihan najis yang tersekat
  • Merangsang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita.
  • Membantu masalah sembelit.
  • Tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi pergerakan usus (natural bowel movement) dan secara langsungnya membantu masalah sembelit.
  • Mengempiskan perut (sangat sesuai bagi mereka yang ingin mengurangkan berat badan-kurus)
  • Ia membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut. Sesuai diambil seperti biasa atau dicampurkan dalam air panas, sebagai minuman teh herba.

Rekomendasi :


Untuk kesihatan berpanjangan : 2-3kali seminggu - 4biji setiap kali sebelum tidur.

Untuk pembersihan usus / detoksifikasi, melawan kanser, mengawal berat badan : 2kali sehari - 3biji setiap kali (selepas makan dan sebelum tidur)
PERHATIAN !

Mereka yang mempunyai sistem penghadaman yang lemah akan mengalami cirit-birit pada peringkat awal pengambilan. Manakala di bawah keadaan normal, Herblax menampakkan kesan dalam tempoh 8-12jam selepas pengambilan.

Mereka yang mengalami masalah sembelit yang serius boleh meningkatkan dos pengambilan kepada 5-8biji dan boleh kembali kepada dos biasa setelah proses penghadaman / pembuangan kembali normal.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


"INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN?
BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..
MODAL SERENDAH RM75
PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSLUSIF KAMI"HUBUNGI SAYA
Email: tollgategirl@yahoo.com
H/P no: 017 3725667
FB: Ummi Hanifah Abd Halim
Instagram: mamaummi


COD - Saujana Utama; Puncak Alam; Alam Budiman; Sri Pristana; Sungai Buloh; Desa Coalfield; Sunway Kayangan; sepanjang jalan batu Arang dan pos laju ke SELURUH MALAYSIA