Apa yang Anda Cari ?

Friday, 12 September 2014

VIVIX SATU TIADA DUA

Tajuk dah macam tajuk lagu dia punya seni. Kalau lagu boleh mengubat hati yang sedang bersedih, macam tu la juga VIVIX. VIVIX boleh mencegah anda daripada bersedih disebabkan penyakit kelak..


Jom kita teruskan apa cerita dengan VIVIX.

Faktor-faktor seperti tekanan, pemakanan yang tidak sihat dan toksin dari alam sekitar boleh melemahkan pertahanan semula jadi sel-sel , melamahkan tenaga sel , kerosakan DNA dan prestasi sel menurun. Semua ini boleh menyumbang kepada penuaan selular. 


Maka dengan itu, Shaklee telah mengeluarkan satu produk Anti-Penuaan yang beri nama VIVIX.


Perkara-perkara yang menarik tentang VIVIX Shaklee :

  • Vivix merupakan makanan tambahan yang telah terbukti dapat memperlahan proses penuaan di peringkat Cellular, iaitu peringkat akar umbi. 
  • Bahan-bahan utama dalam Vivix telah terbukti dapat meningkatkan sistem pertahanan sel, memberi tenaga kepada sel, memperbaiki sel dan meningkatkan prestasi sel.
  • Mempunyai lebih 15 polifenol termasuk 'Ellagitannins' yang merupakan salah satu antioksidan semulajadi yang paling mujarab.
  • Bahan-bahan yang 10X lebih berkuasa daripada resveratrol sahaja dalam melambatkan mekanisme utama penuaan selular.
  • Semualajadi - tiada perisa tiruan, pemanis, pewarna dan pengawet.
  • Dipaten eksklusif hanya untuk Shaklee
Kajian menunjukkan bahan-bahan dalam Vivix memberi kesan positif kepada empat mekanisme utama penuaan pada tahap sel. Iaitu;  1. Mempertahankan Selkebal dari tindak balas tekanan biologi , dari semasa ke semasa yang boleh menyebabkan penuaan sel
  2. Memberi Tenaga kepada Sel - kerana tenaga semakin merosot apabila kita semakin tua 
  3. Memperbaiki Sel - melindungi dan membaiki DNA yang diserang berjuta-juta kali sehari. Serangan ini boleh merosakkan Sel DNA, mewujudkan "typo" yang boleh menjejaskan fungsi sel.
  4. Meningkatkan Prestasi Sel - mengaktifkan pengatur genetik yang membantu meningkatkan prestasi sel dan melambatkan pembentukan protein AGE yang berkumpul dan menyebabkan kerosakan sel. 


Lain daripada lain kan VIVIX Shaklee ni..Sungguh istimewa dan berbaloi untuk mereka yang benar-benar mementingkan kesihatan.


Beli 2 VIVIX dapat keahlian Shaklee secara PERCUMA.


 "INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN DENGAN HANYA ONLINE.
 DENGAN MENDAFTAR SEBAGAI AHLI ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..
MODAL SERENDAH RM75, PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSLUSIF KAMI"


* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. 
FB : Ummi Hanifah Abd Halim 
Phone : 017-3725667 (sms/whatsapp) 
Email : tollgategirl@yahoo.com 
* COD - Saujana Utama; Puncak Alam; Alam Budiman; Sri Pristana; Sungai Buloh; Desa Coalfield; Sunway Kayangan; sepanjang jalan batu Arang dan pos laju ke SELURUH MALAYSIA