Apa yang Anda Cari ?

Wednesday, 11 September 2013

SUPPLEMENT UNTUK ORANG LELAKI SUPAYA LEBIH BERTENAGA, SIHAT DAN AWET MUDA

Biasanya lelaki kurang yang nak amalkan suupelemnt. Namun, bila lelaki dah mula kekurangan tenaga, badan asik sakit-sakit, sistem imun dah lemah, takde salahnya dan dah memang patut pun kena cari supplement untuk tambah tenaga dan kembalikan semula kesihatan. 

September 2013....Shaklee buat promo untuk produk terbaru CoQ Health Plus.


Apa pulak CoQ Health ni ye?

Jom kita berkenalan dengan produk hebat ini.



CoQ Health Plus ini ialah supplemen yang mengandungi campuran proprietari bagi Co-Enzim Q10 , Vitamin E serta ekstrak teh hijau. Setiap botol mengandungi 30 kapsul lembut CoQ Health Plus.


Bahan utama dalam supplemen ini ialah Co Enzim Q10 . Co Enzim Q10 adalah nutrien larut lemak yang dihasilkan dalam tubuh dan ada dalam semua sel. Ianya paling banyak pada organ yang melaksanakan tugasan berat seperti jantung, hati, buah pinggang dan pankreas.



Mungkin ramai masih tak tahu apa fungsi Co Enzim Q10 ni kan?  


Di antara fungsi Co Enzim Q10 :

  • menghasilkan tenaga dalam setiap sel tubuh terutamanya sel otot jantung
  • bertindak sebagai antioksida ( melindungi arteri daripada pengoksidaan low-density lipoproteins(LDL) )
  • membantu menggalakkan fungsi kesihatan bagi saluran darah termasuk yang menyalurkan darah ke jantung


Co Enzim Q10  boleh didapati melalui makanan kita seharian, seperti  didalam daging lembu, ayam, brokoli, bunga kobis, kekacang, bayam dan soya. Namun akibat faktor usia kita yang semakin hari semakin tua, pengambilan supplemen Co Enzim Q10 amat disyorkan setara dengan kandungan Co Enzim Q10 dalam badan yang semakin merosot.


Antara salah satu kebaikkan Coenzyme Q10 (CoQ10) ini adalah menangani serangan jantung yang merupakan pembunuh utama rakyat Malaysia. Pesakit didapati mempunyai rendah CoQ10 di dalam sel-sel otot jantung yang membawa kepada kegagalan jantung untuk berfungsi. Hasil kajian double-blind menunjukkan dengan mengamalkan CoQ10 dapat mengurangkan gejala-gejala masalah kegagalan jantung seperti sesak nafas, sukar tidur, dan bengkak. Jadi CoQ10 adalah penyelesaian untuk meningkatkan pengeluaran tenaga di dalam otot jantung, juga meningkatkan kekuatan jantung untuk mengepam darah ke seluruh badan.



Manfaat lain Co-Enzim Q10 :



  1. kesihatan kardiovaskular
  2. menangani penuaan
  3. menangani tekanan darah tinggi 
  4. menangani keletihan
  5. kesihatan ginjal
  6. migrain
  7. kesihatan saraf & otak
  8. terapi Statin
  9. menangani masalah kekurangan Co Enzim Q10 secara genetik
  10. kesuburan lelaki
  11. kesihatan pergigian




Shaklee's Difference ??


Keistimewaan Supplemen CoQ Health Plus Shaklee ialah ianya :
>> mengandungi campuran  Co Enzim Q10 , Vitamin E dan Ekstrak Teh Hijau.
     Campuran ini meningkatkan lagi keberkesanannya dalam mengoksidakan kolesterol LDL.
>> ianya semulajadi dan tiada bahan sintetik.



Cara Pengambilan :


Diambil selepas makan terutamanya makanan yang mengandungi lemak dan minyak.




Sekiranya anda tidak mahu tenaga seperti orang yang berusia 60 tahun, order sekarang dengan menaip "COq" ke 0173725667
------------------------------------------------------------------------------------------------------------



"INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN
DENGAN MENDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN
MODAL SERENDAH RM75 
PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSLUSIF KAMI"



HUBUNGI SAYA
FB : Ummi Hanifah Abd Halim 
Phone : 017-3725667 (sms/whatsapp) 
Email : tollgategirl@yahoo.com