Apa yang Anda Cari ?

Thursday, 3 January 2013

MILIKI KULIT YANG CANTIK DENGAN SKIN CARE SET SHAKLEE


Assalamualaikum~ haa kali ni kite beralih ke blog! Shaklee , familiar brand to people all over the world ! heee~ Now sy sendiri tgh amik supplement set D + ESP, ape tu set D, SET KECANTIKAN UOLSSS!
sape taknak cantik? semua orang pun nak cantik, nak kulit putih gebu, takde kesan kesan jerawat ni semua, Bile kulit bersih  confident level pun naikkan ? heee~ Okay meh sini nak cite~



Set kecantikan Shaklee, atau Set D terdiri daripada Vitamin C, B kompleks dan Vitamin E. Setiap satu supplement saling berfungsi dan membantu antara satu sama lain.



Vitamin C - penting untuk pengikatan kolagen

B Kompleks- untuk membantu menaikkan seri muka, membantu untuk saraf yang baik dan untuk mood yang ceria

Vitamin E- Sememangnya sangat bagus untuk kulit yang cantik, mengurangkan inflamasi, mengurangkan bengkak, menyembuhkan luka dan juga baik untuk sistem saraf


Kombinasi Vitamin E, B Complex dan Vitamin C menghasilkan:

  • Mengurangkan kedutan dan pembentukan garis-garis halus
  • Mencegah penuaan
  • Menjadikan kulit lebih kenyal
  • Mencerahkan kulit
  • Menjaga kulit dari sinaran UV
  • Mengurangkan parut jerawat
  • Menjadikan wajah bersinar dan bermaya
  • Menjadikan kulit wajah lebih cerah dan kemerahan
  • Menjadikan wajah lebih berseri





So sape yang taknak wajah cantik berseri lagi gebusssss ~ wowwww

berminat? boleh sms ke 0173725667 atau boleh email saya tollgategirl@yahoo.com

FAST DELIVERY....

Entry Credit to http://nordnoraa.blogspot.com/
Lagi artikel mengenai penjagaan kulit click here



Ni one of testimoni pengguna SET D Shaklee

Salam semua :)

Saya nak share feedback saya lepas hampir sebulan guna Shaklee trial pack vit b complex, vit c dan vit E + omega guard. Mungkin ada yang ckp saya baru 21, so tak perlu makan suplemen tu, ini. Tapi saya sangat concern mengenai kesihatan sebab prevention is better than cure, isn't? :)

Muka saya jenis combination dan acne prone skin terutamanya kat area dahi. Masa PMS memang stress sebab acne banyak kat area dahi. :( tumbuh bukan main subur, nak hilang memang lama pastu ada tinggal parut. Area pipi pulak kering dan bila saya apply medium coverage foundation, jadi tak rata dan lepas 2 3 jam muka jadi tak best dah.

Alhamdulillah dengan izin Allah, tak sangka nampak kesan dalam masa 2 minggu lepas amalkan Shaklee. PMS bulan ni tak keluar jerawat banyak macam sebelom2 ni, setakat 1-2 tu biasalah kan, yeay! kakak2 pun tegur bila saya lepas pakai foundation, muka nampak glowing dan flawless. :) Padahal pakai medium coverage type foundation je.hihi. Tapi akhir2 ni keluar rumah cuma pakai sunblock dan jarang dah pakai foundation kecuali ada special event je. Less is more :)

gambar kiri masa bulan Feb 2012 dan kanan masa Jun 2012.Mungkin tak banyak changes tapi I’m just sharing :) I’m very happy with my skin now and looking forward to try another Shaklee’s supplements. Thanks to Nadiah Suhaidi for the guidances and advices. :)