Apa yang Anda Cari ?

Wednesday, 2 December 2015

Kawal penyakit darah tinggi dengan kos yang paling murah


"A daily dose of garlic can save your life".

Begitu sekali besarnya peranan bawang putih dalam kesihatan kita.Walaupun ianya kelihatan kecil dan murah tapi ia memainkan peranan besar dalam menjaga kesihatan kita. Lebih-lebih lagi untuk mengawal tekanan darah. Bila tekanan darah kita tinggi, macam-macam boleh jadi. Kerap nak marah dan juga boleh pitam bila-bila masa. 

Dan ada satu kes hanya kerana ada penyakit tekanan darah tinggi, seorang wanita telah menyebabkan orang lain terbunuh ketia beliau memandu kereta. Bahaya kan?

 "Orang yang mempunyai tekanan darah tinggi dan mengambil 'supplement' bawang putih setiap hari selama lima bulan mendapati tahap tekanan darah mereka menurun dengan ketara. "


Penyakit darah tinggi juga boleh membawa kepada penyakit yang lebih besar seperti stroke. Bila dah kena stroke memang sukar lah kita nak menjalani kehiduan seperti manusia biasa.

"Mengikut kajian American Heart Association sebanyak 74.6 juta orang dewasa mengidap penyakit darah tinggi yang mengakibatkan kematian mengejut, strok dan serangan jantung."


Dan agak sukar kan untuk kita makan sekali banyak putih dalam memenuhi keperluan kesihatan. Jadi, kita disarankan untuk mengambil Suplemen bawang putih. 

Anda boleh lihat bagaimana Garlic mengawal tekanan darah untuk lebih lanjut tentang bawang putih.

Kelebihan jika anda memilih Suplemen garlic Shaklee :

1.   Pengekalan 100% Allicin aktif
2.   Dwi teknologi dilakukan untuk mengawal bau garlic
3.   Perisa semulajadi terhasil dari 2 kombinasi ekstrak herba iaitu  Rosemary dan 
      Spearmint.
4.   Mengandungi pelbagai jenis vitamin E untuk meningkatkan sebatian aktif Garlic
     dan meningkatkan keberkesanan Garlic dalam tubuh. Kebiasaan vitamin E yang 
     digunakan dalam dunia perubatan adalah γ-tocopherol.
5.   Setiap 2 tablet membekalkan 1000mg ekstrak garlic tulen yang bersamaan 
      2 ulas bawang putih segar.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.
* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. 

HUBUNGI SAYA
FB : Ummi Hanifah Abd Halim 
Phone : 017-3725667 (sms/whatsapp) 
Email : tollgategirl@yahoo.com 
COD - Saujana Utama; Puncak Alam; Alam Budiman; Sri Pristana; Sungai Buloh; Desa Coalfield; Sunway Kayangan; sepanjang jalan batu Arang dan pos laju ke SELURUH MALAYSIA


"INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN DENGAN HANYA ONLINE SAHAJA DENGAN HANYA MENDAFTAR AHLI SHAKLEE ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..MODAL SERENDAH RM75 SAHAJA DAN PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSLUSIF KAMI"