Apa yang Anda Cari ?

Friday, 3 October 2014

MANFAAT ESP SHAKLEE UNTUK IBU DALAM PANTANG

Energizing Soy Protein (Protein Soya Shaklee) adalah sumber protein yang sangat berkualiti. 


Satu tin untuk seisi keluarga, sesuai untuk ibu, bapa dan anak. Selain untuk proses pemulihan dalam pantang, ESP Shaklee juga membantu penyusuan susu ibu, membantu tumbesaran anak dan juga kesihatan si ayah."ESP Shaklee sangat best..selain sebagai milk booster untuk mereka yang kurang susu awal-awal bersalin, esp bagi tenaga jugak..tak penat walaupun kena kerap bangun malam..memang rasa berbeza dengan ESP baru ambil 6 hari"

"Dengan mengamalkan ESP Shaklee, stretch mark saya cepat hilang dan keloid iaitu kesan dari pembedahan juga semakin rata dan cantik.. Susu badan juga terlebih-lebih sehingga saya terpaksa mengambil anak susuan"

Itu dia antara beribu-ribu testimoni pengguna ESP Shaklee. Ibu dalam pantang dicadangkan untuk mengambil ESP Shaklee. Ini kerana, protein merupakan komponen penting untuk pembinaan sel, membantu pemulihan dan baik pulih luka supaya cepat sembuh. Bila sel baru yang sihat terbentuk, sistem badan pun dapat berfungsi dengan baik sekaligus badan pun cergas sepanjang tempoh berpantang. Takde la lembik je...

Oleh kerana ESP Shaklee mempunya formula yang membebaskan gula/glukos secara perlahan-lahan, jadi kandungan gula dalam darah maintain dan tidak naik mendadak. Tenaga pun berterusan. Namapun 'Energizing', jadi memanglah sumber tenaga anda!Tentang Energizing Soy Protein yang mesti anda tahu..
  • Mengandungi semua Asid Amoni Perlu termasuk 9 Asid Amino Perlu yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh badan manusia.
  • Mengandungi 5 jenis Vitamin B yang diperlukan tubuh, serta Kalsium separuh daripada jumlah keperluan seharian
  • Isofalvones pula meningkatkan fungsi jantung, tulang, payudara dan prostat. Kajian juga menunjukkan soya dapat membantu mengimbangi kitaran hormon semasa proses menopaus.
  • Membantu mengekalkan kepejalan otot
  • Menguat dan mencantikkan kulit, rambut, kuku dan membina otot 


---------------------------------------------------------------------------------------------------

"INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN?
BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..
MODAL SERENDAH RM75
PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSLUSIF KAMI"HUBUNGI SAYA
Email: tollgategirl@yahoo.com
H/P no: 017 3725667
FB: Ummi Hanifah Abd Halim
Instagram: mamaummi


COD - Saujana Utama; Puncak Alam; Alam Budiman; Sri Pristana; Sungai Buloh; Desa Coalfield; Sunway Kayangan; sepanjang jalan batu Arang dan pos laju ke SELURUH MALAYSIA

No comments:

Post a Comment